Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


Υφασμάτινοι Διαστολικοί Συνδέσμοι GAMBIT

Χρησιμοποιούνται ως εύκαμπτες αρθρώσεις για να αντισταθμίσουν τις θερμικές παραμορφώσεις, τις μετατοπίσεις και τις δονήσεις. Επιπλέον, μειώνουν τη μεταφορά του θορύβου σε όλη την εγκατάσταση. Εφαρμόζονται σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, στους αεριοστρόβιλους, στην χημική βιομηχανία, στη βιομηχανία πετροχημικών, στη χαρτοβιομηχανία και στη βιομηχανία τσιμέντου. Όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία των καυσαερίων και στην αποθείωση. Είναι κατασκευασμένοι από υλικά
ανθεκτικά
στις υψηλές θερμοκρασίες έως 1000 oC και στα χημικά. Η πίεση λειτουργίας κυμαίνεται από -0,2 έως +0,3 bar.
Η χρήση των υφασμάτινων διαστολικών έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Λόγω της υψηλής ελαστικότητας μπορούν να μεταφέρουν και να απορροφούν μετατοπίσεις σε όλες τις διευθύνσεις ταυτόχρονα. Επιπλέον απαιτούν ελάχιστο χώρο για την τοποθέτηση και πολύ μικρές δυνάμεις για την συναρμολόγηση τους.

Χάρη στην χρήση αδιαπέραστων υλικών (όπως το PTFE) εξασφαλίζουν υψηλή στεγανότητα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και κατασκευών.

Λόγω της ποικιλίας των εφαρμογών και των ιδιαίτερων συνθηκών που καλούνται κάθε φορά να αντιμετωπίσουν, ως επί το πλείστον σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Για το σχεδιασμό και την κατασκευή αποδοτικών, για μεγάγο χρονικό διάστημα διαστολικών, είναι απαραίτητο να παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες για την εφαρμογή. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δίνεται στα εξής:
i) Στο ρευστό της εφαρμογής.
ii) Στην πίεση και στην παροχή.
iii) Στις μετατοπίσεις και στις μηχανικές αλληλεπιδράσεις.
iv) Στην θερμοκρασία.

Τα σχέδια είναι πολύ διαφοροποιημένα το ένα ως προς το άλλο. Από τα απλούστερα μονής στρώσης, έως εκείνα των πολλαπλών στρώσεων. Οι στρώσεις τους μπορούν να κατασκευάζονται από PTFE (Τεφλόν) με αυξημένη αντίσταση σε χημικά, καθώς και από χαλαζία ή κεραμικά υλικά με αυξημένη αντοχή στη θερμότητα. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορούμε να προσθέσουμε στο διαστολικό επιπλέον θερμική μόνωση.
Τα υφασμάτινα διαστολικά Gambit υπόσχονται
 όχι μόνο θερμική και χημική αντοχή, αλλά και υψηλή μηχανική αντίσταση στην κόπωση σε πολλαπλές παραμορφώσεις.
Τα διαστολικά μπορούν να εξοπλιστούν για σύνδεση μέσω φλαντζών ή να σχεδιαστούν για την άμεση τοποθέτηση και σύσφιξη γύρω από τον αγωγό. Επίσης μπορούν να παραδοθούν σε επιμέρους τμήματα για τοποθέτηση από τον πελάτη.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ