Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται ως αποκλειστικός διακινητής και εκπρόσωπος του οίκου Trelleborg στον τομέα των Μανικών και των ελαστικών συνδέσμων.
Ο οίκος Trelleborg είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής με ειδίκευση στον κλάδο των ελαστικών προϊόντων, κατασκευάζοντας και παρέχοντας λύσεις υψηλής απόδοσης για τη βιομηχανία συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών σωλήνων χαμηλής και μέσης πίεσης, των εύκαμπτων σωλήνων πετρελαίου και θαλάσσης και των ελαστικών διαστολικών συνδέσμων. Όλες οι κατασκευές βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία πολυμερών.


 Η εταιρεία μας, ως εξουσιοδοτμένος διακινητής του οίκου Trelleborg, εμπορεύεται ολόκληρη την γκάμα των διαστολικών συνδέσμων για την κάλυψη κάθε εφαρμογής. Πέρα από τη διαθεσιμότητα όλων των τυποποιημένων διαστάσεων, υπάρχει η δυνατότητα και για κατασκευή στις διαστάσεις που θα ζητήσει ο πελάτης, δίνοντας έμφαση στην εξατομίκευση της κάθε εφαρμογής. 
 

 

Λειτουργία και Πλεονεκτήματα:

  • Αντιστάθμιση και θερμική επιμήκυνση
  • Απομόνωση δονήσεων
  • Απορρόφηση υδραυλικού πλήγματος
  • Αντιστάθμιση αποκλίσεων
  • Εξασφάλιση της στεγανοποίησης των σωληνώσεων

Οι ελαστικοί διαστολικοί σύνδεσμοι μπορούν να κατασκευαστούν από κάθε είδους ελαστικό (NBR, EPDM, Viton, κλπ.) ανάλογα με τη χρήση του διαστολικού.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικό ατσάλινο δαχτυλίδι για να αντιμετωπιστεί η αναρρόφηση σε περιπτώσεις αρνητικών πιέσεων.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για εσωτερική επένδυση από τεφλόν (PTFE) σε εφαρμογές με οξέα και ισχυρές ή/και συμπυκνωμένες βάσεις.