Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΥ UNIFRAX

Millboard 85KB

Κατασκευασμένη από ίνες ορυκτοβάμβακα αναμεμειγμένες με υλικά πληρώσεως από πηλό. Κατάλληλη για εφαρμογές με θερμοκρασίες λειτουργίας έως 850oC. Οι ίνες ορυκτοβάμβακα που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενες έτσι ώστε να καθιστούν το προϊόν ακίνδυνο προς τον άνθρωπο.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 850 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Millboard 120WT

Η σύνθεση της βασίζεται στον βολλαστονίτη. Κατάλληλη για εφαρμογές με θερμοκρασίες λειτουργίας έως 1100oC. Το προϊόν δεν κατατάσσεται στα επικίνδυνα σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 97/69/ΕΚ και ως εκ τούτου θεωρείται ασφαλές για τον άνθρωπο.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1100 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Duraboard 120 ZK, LD

Κατασκευάζονται από πυρίμαχες κεραμικές ίνες τύπου Fiberfrax οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτές οι πλάκες εμφανίζουν υψηλή αντοχή και ακαμψία σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις μόνωσης και σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας. Η Duraboard 120ZK είναι εύκολο να κοπεί και να διαμορφώθει με συνήθη εργαλεία. Η Duraboard 120LD είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που χρειάζονται υψηλή θερμομόνωση και απαιτείται υψηλής ακρίβειας μηχανική κατεργασία.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1200 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Duraboard 140 ZK, LD

Κατασκευάζονται από πυρίμαχες κεραμικές ίνες τύπου Fiberfrax οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτές οι πλάκες εμφανίζουν υψηλή αντοχή και ακαμψία σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις μόνωσης και σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας. Η Duraboard 140ZK είναι εύκολο να κοπεί και να διαμορφώθει με συνήθη εργαλεία. Η Duraboard 140LD είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που χρειάζονται υψηλή θερμομόνωση και απαιτείται υψηλής ακρίβειας μηχανική κατεργασία.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1400 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Fiberfrax Duraboard 1500, 1600

Κατασκευάζονται από πυρίμαχες κεραμικές ίνες τύπου Fiberfrax οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αυτές οι πλάκες εμφανίζουν υψηλή αντοχή και ακαμψία σε συνδυασμό με εξαιρετικές επιδόσεις μόνωσης και σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας. Οι Fiberfrax Duraboard 1500 & 1600 κατασκευάζονται από ένα μίγμα ινών Fiberfrax και πολυκρυσταλλικών ινών αλουμίνας. Αυτός ο συνδυασμός αυξάνει την ικανότητα θερμομόνωσης και παρέχει πολύ χαμηλή συρρίκνωση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, ενώ διατηρεί εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1500 - 1600 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Insulfrax Board 110 ZK, LD

Κατασκευάζονται από ίνες αλκαλικών γαιών τύπου Insulfrax οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η Insulfrax 110ZK είναι εύκολο να κοπεί και να διαμορφώθει με συνήθη εργαλεία. Η Insulfrax 110LD είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που χρειάζονται υψηλή θερμομόνωση και απαιτείται υψηλής ακρίβειας μηχανική κατεργασία. Οι ίνες αλκαλικών γαιών που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενες έτσι ώστε να καθιστούν το υλικό ακίνδυνο προς τον άνθρωπο.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1100 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Isofrax Board 120 ZK, LD

Κατασκευάζονται από ίνες αλκαλικών γαιών τύπου Isofrax 1260°C οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η Isofrax 120ZK είναι εύκολο να κοπεί και να διαμορφώθει με συνήθη εργαλεία. Η Isofrax 120LD είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που χρειάζονται υψηλή θερμομόνωση και απαιτείται υψηλής ακρίβειας μηχανική κατεργασία. Οι ίνες αλκαλικών γαιών που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενες έτσι ώστε να καθιστούν το υλικό ακίνδυνο προς τον άνθρωπο.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 1200 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)

Insulfrax Block

Κατασκευάζονται από ένα συνδυασμό που εμπεριέχει ορυκτές ίνες και αλκαλικών γαιών ίνες τύπου Insulfrax οι οποίες αναμειγνύονται με ειδικά επιλεγμένα ανόργανα και οργανικά συνδετικά υλικά για να προσφέρουν άκαμπτες πλάκες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Η Insulfrax Blok έχει σχεδιαστεί για χρήση ως back-up μόνωση σε διάφορες εφαρμογές υψηλής θερμοκρασίας. Οι ίνες αλκαλικών γαιών που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενες έτσι ώστε να καθιστούν το υλικό ακίνδυνο προς τον άνθρωπο.

Συνθήκες_λειτουργίας:

Tmax : 800 - 1100 oCΤΕΧΝΙΚΟ_ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (MSDS)