Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


  ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 

SECUNORM PROFI 25 120700 METAL D.P.

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Ειδικό μαχαίρι για την βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων κατασκευασμένα από ανιχνεύσιμα υλικά. Σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.

METAL DETECTABLE
ΛΕΠΙΔΑ No 199, 0.63 mm

SECUMAX COMBI 109737 METAL D.P.

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Ειδικό μαχαίρι για την βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων κατασκευασμένα από ανιχνεύσιμα υλικά. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Με 4-σημείων/2-ακμών λεπίδα για έξτρα οικονομία. Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.

METAL DETECTABLE
ΛΕΠΙΔΑ No 137.3

SECUNORM SMARTCUT 110700 METAL D.P.

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Ειδικό μαχαίρι για την βιομηχανία τροφίμων και φαρμάκων κατασκευασμένα από ανιχνεύσιμα υλικάΜικρό και μίας χρήσης. Σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο. "GS - Έλεγχος ασφαλείας".

METAL DETECTABLE

 
SECUPRO MAXISAFE 101199

Για χρήση σε τριπλού τοιχώματος, κυματοειδές χαρτόνι για κουτιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Κόβει και από τις δύο μεριές! Εργονομική πλαστική λαβή με μεταλλικό προστατευτικό κατά της φθοράς της λεπίδας."GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.


ΛΕΠΙΔΑ No 99, 0.63 mm
SECUPRO OPTISAFE 100145

Ένα πραγματικά "έξυπνο" μαχαίρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Κόβει και από τις δύο μεριές! Εργονομική πλαστική λαβή με μεταλλικό προστατευτικό κατά της φθοράς της λεπίδας."GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας : δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο. Με 4-σημείων/2-ακμών  λεπίδα για έξτρα οικονομία.ΛΕΠΙΔΑ No 45, 0.30 mm
SECUNORM PROFI 07152 & 07116

Για χρήση από δεξιόχειρες. Ένα κλασικό μαχαίρι από την δεκαετία του 80'. Σώμα από αλουμίνιο. Με σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο."GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.ΛΕΠΙΔΑ No 5232, 0.63 mm
SECUNORM REGELSAFE 14152

Ένα βαρέως τύπου μαχαίρι αλλά και ελαφρύ για χρήση απο δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Λαβή από αλουμίνιο. Σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο. Για οριζόντιες κοπές μόνο! "GS - Έλεγχος ασφαλείας". ΛΕΠΙΔΑ No 5232, 0.63 mm
SECUNORM MULTISET 118001

Για χρήση απο δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Ο κοχλίας ασφάλισης επιτρέπει στη λεπίδα να φτάσει στο επιθυμητό μήκος, με μέγιστο τα 24 mm. Με πάχος λεπίδας 0.63 mm, αυτό το μαχαίρι είναι σχεδιασμένο για κάθε είδους κοπή. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.
ΛΕΠΙΔΑ No 99, 0.63 mm
SECUNORM PROFI 25 - 120001

Για χρήση απο δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Το σώμα του μαχαιριού είναι από κράμα αλουμινίου για μεγαλύτερη σταθερότητα. Με πάχος λεπίδας 0.63 mm, αυτό το μαχαίρι είναι σχεδιασμένο για κάθε είδους κοπή. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.
ΛΕΠΙΔΑ No 99, 0.63 mm
SECUNORM HANDY 445

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Κλασικό μαχαίρι τσέπης σχεδιασμένο για κάθε είδους κοπή. Το σώμα του μαχαιριού είναι από πλαστικό. Σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο.Εύχρηστο και ελαφρύ."GS - Έλεγχος ασφαλείας". Με 4-σημείων/2-ακμών  λεπίδα για έξτρα οικονομία.ΛΕΠΙΔΑ No 45, 0.30 mm
SECUPRO MARTego 122001

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Το πολυβραβευμένο για τον σχεδιασμό του MARTego, είναι το πιο εξελιγμένο προιόν της MARTOR. Είναι ένα κορυφαίο μαχαίρι ασφαλείας.Είναι πιστοποιημένο κατα TUV και έχει σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο. Έχει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή από αλουμίνιο και ένα μαλακό πλαστικό, που παρέχει άνεση και αντιολισθηρότητα. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Με 4 σημείων/2ακμών λεπίδα για έξτρα οικονομία.


ΛΕΠΙΔΑ No 92, 0.40 mm
SECUMAX EASYSAFE 121001

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Για κοπή πλαστικών, χάρτινων και laminated σάκων ή σακιδίων, τσερκιών, ταινιών κ.α. "GS - Έλεγχος ασφαλείας". Με 4-σημείων/2-ακμών  λεπίδα για έξτρα οικονομία. Εύκολη αλλαγή λεπίδας: δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο.ΛΕΠΙΔΑ No 45, 0.30 mm
SECUNORM SMARTCUT 110100

Για χρήση απο δεξιόχειρες και από αριστερόχειρες. Μικρό και μίας χρήσης μαχαίρι. Σύστημα απόσυρσης λεπίδας βασισμένο σε ελατήριο. "GS - Έλεγχος ασφαλείας".
 

SECUNORM POWERCUT NO. 02102

Μια ματιά στο SECUNORM POWERCUT θα σας κάνει να καταλάβετε αμέσως για ποιόν λόγο έχει φτιαχτεί: Ισχυρή κοπή! Αυτό το εργαλείο διαθέτει μια γερή & παχιά λεπίδα σε τραπεζοειδές σχήμα των 0,90 χιλιοστών. Ιδανικό για κοπή παχιών και σκληρών υλικών. Για να ελαχιστοποιήσει την δύναμη που χρειάζεται από τον ίδιο τον χρήστη, το κοπίδι είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει στην παλάμη σας με τον πλέον εργονομικό τρόπο. Αυτό καθιστά την κοπή εμφανώς πιο εύκολη. Προσοχή: Όταν θα ενεργοποιήσετε το "κλείδωμα" η λεπίδα δεν θα αποσύρεται αυτόματα πλέον.

ΛΕΠΙΔΑ No 6132

SECUMAX 350 NO. 350001

Το νέο SECUMAX 350 είναι ένας συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας, με μέγιστο βαθμό ασφάλειας. Έρχεται με μια καινοτόμο αλλαγή λεπίδων που το χαρακτηρίζει και ως πολυτάλαντο μαχαίρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή όλων των τυποποιημένων υλικών απο ταινία μέχρι και πλαστικά δεσίματα, από χαρτί μέχρι και χαρτόνι 2 πτυχών. Επίσης μπορεί να χωρίσει με ευκολία και την αυτοκόλλητη ταινία. Το κοπίδι είναι τόσο άνετο στο χέρι σας που δεν θα θέλετε να το αφήσετε!

ΛΕΠΙΔΑ No 3550

SECUNORM PROFI40 NO. 119001

Ακριβώς όπως και τα άλλα PROFIs, το SECUNORM PROFI40 είναι ένα επαγγελματικό κοπίδι. Ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να γίνει κοπή σε σάκους διάφορων υλικών. Κάποιες κοπές απαιτούν μαχαίρι με το κατάλληλο μήκος λεπίδας. Για αυτές τις κοπές  το SECUNORM PROFI40, με μήκος λεπίδας 40mm, είναι η απάντηση σε κάθε δύσκολη κοπή. Το κοπίδι είναι γερό και η λεπίδα  ανθεκτική στο σπάσιμο. To μαχαίρι είναι κατάλληλο και για αριστερόχειρες, απλά γυρίζετe την λεπίδα 180 μοίρες και είστε έτοιμοι!

ΛΕΠΙΔΑ No 7940

SECUNORM MIZARD NO. 125001

Το “λεπτό” SECUNORM MIZARD είναι η λύση στον κόσμο των ποιοτικών κοπών. Αντί ενός ολισθαίνοντος ρυθμιστή, ένας μοχλός είναι αυτός που απελευθερώνει την λεπίδα. Συμπίεση και κοπή! Χάρη στο μεγάλο βάθος κοπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μαχαίρι για να κόψετε όλα τα κοινά υλικά. O λεπτός του σχεδιασμός επιτρέπει ταυτόχρονα κοπές διάφορων μορφών.

ΛΕΠΙΔΑ No 5232

SECUNORM PROFI NO. 07252

ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΩΝ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί δεν έχουμε κάνει κάποια ενημέρωση για το SECUNORM PROFI? Είναι ήδη τέσσερις δεκαετίες κοντά μας! Για να είμαστε ειλικρινείς δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνουμε. Η πρωτοπορία του χθες είναι το κλασικό του σήμερα. Ένα διαχρονικό σχήμα, μια ισχυρή μορφή και μια ευέλικτη μορφή. Τι παραπάνω θα θέλατε? Ο πρόγονος από όλα τα μαχαίρια ασφαλείας (TUV TESTED), το SECUNORM PROFI διαθέτει αυτόματη απόσυρση της λεπίδας προστατεύοντας πολλές γενιές χρηστών.

ΛΕΠΙΔΑ No 5232

SECUPRO CUT-O-MATIC NO. 438

Αυτό το κοπίδι, με τον γάντζο για να σκίζει το χαρτί είναι φτιαγμένο...για μαντέψτε εσείς...σωστά! Για χαρτί! Θέλετε να διώξετε υπολλείματα από χαρτί που έχουν μείνει στο ρολό σας? ή να αφαιρέσετε κατεστραμμένες στρώσεις? Αφήστε το SECUPRO CUT-O-MATIC να είναι η απάντηση στο πρόβλημα ! Η γυαλισμένη λεπίδα σε σχήμα γάντζου είναι τέλεια και ικανή για να διαπερνάει και τα πιο ισχυρά χαρτιά. Επιπλέον το βάθος κοψίματος μπορεί να ρυθμιστεί από την βίδα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μαχαιριού.

USED BLADE CONTAINER NO. 9810

Μπορείτε να γεμίσετε το κουτί ασφαλείας με τις λεπίδες που έχετε χρησιμοποιήσει. Όταν το κουτί γεμίσει, γυρίστε το καπάκι μέχρι να κλείσει. Τώρα το κουτί δεν μπορεί να ανοιχθεί ξανά. Το επόμενο βήμα είναι να πετάξετε το κουτί με ασφάλεια και χωρίς κάποιον κίνδυνο.

 

TRIMMEX RONDEX

Το TRIMMEX RONDEX μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τα χόμπι σας όσο και σε επαγγελματικές δραστηριότητες εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτή την παραλλαγμένη κατασκευή. Η λεπίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να συνδιάσετε την ισχυρή λαβή με την μεταλλική βάση με διάφορους τρόπους, παράδειγμα με μία ειδική λεπίδα “drawcut” εάν απλώς ξακρίζεται το προϊόν σας.

ΘΗΚΗ ΖΩΝΗΣ