Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


ΚΟΧΛΙΕΣ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΦΛΑΝΤΖΩΝ

Κοχλίες- Μπουζόνια (Stud Bolts)

Η LAMONS μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπουζόνια, όπως Double-End, Tap-Ends, συνδιασμό αυτών, Single-End, All Thread, Collars και ειδικές κατασκευές.
Τα Double-End μπουζόνια είναι διαθέσιμα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους: unfinished, finished (full or undersize body), finished (full body), and finished (close body).
Επίσης η LAMONS μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπουζόνια για τις σωληνώσεις πίεσης-θερμοκρασίας τα οποία είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ASME B16.5. Ακόμα κατασκευάζονται μη τυποποιημένα μπουζόνια  σε οποιοδήποτε μήκος.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Κοχλίες με Κεφαλή (Headed Bolts)

Οι κοχλίες με κεφαλή είναι σχεδιασμένοι να έχουν εξωτερικό σπείρωμα έτσι ώστε να εισέρχονται μέσα απο την συναρμολογημένη σύνδεση και να εφαρμόζεται πάνω τους το περικόχλιο. Η LAMONS έχει τη δυνατότητα να παρέχει μια μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων και μη τυποποιημένων κοχλιών όπως: square bolts, Hex Head Bolts, Heavy Head Bolts, 12 Point Bolts, Socket Cap Screws, Set Screws, Riser Bolts, Bonnet Bolts και ειδικές κατασκευές κοχλίων.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Περικόχλια (Nuts)

Τα περικόχλια εφαρμόζονται σε κοχλίες για να εξυπηρετήσουν το σκοπό της σύσφιξης σε συνδέσεις. Η LAMONS παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από περικόχλια όπως: Heavy Hex, Finished Hex, Jam, Coupling, Slotted, Square, Cap, Tee, Wing, Castle, Spherical faced nuts και ειδικές κατασκευές περικοχλίων.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ροδέλες (Washers)

Η LAMONS παρέχει αρκετές τυποποιημένες και ειδικού σχεδιασμού ροδέλες κατόπιν αιτήματος του πελάτη, δεδομένου ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε οποιαδήποτε σύνδεση φλάντζας. Ακόμα βελτιώνουν την ροπή σύσφιξης του κοχλία με το πλεονέκτημα της χαμηλής τριβής. Επίσης προστατεύουν την επιφάνεια της φλάντζας από την καταστροφή. Οι ρόδελες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεταλλικά υλικά.
Ροδέλες μπορούν να κατσκευαστούν σε διαφορετικά στυλ όπως: flat washers, hardened steel ή stainless steel washers σύμφωνα με το ASTM F436, compliant washers, SAE flat washers, split lock washers, spherical washers και conical spring washer.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

NEW

Έξυπνοι Κοχλίες (Intelligent Bolts)

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το φορτίο σύσφιξης της κάθε SPC4TM κοχλιοσύνδεσης είτε στατικά, είτε δυναμικά. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσάρτηση ενός μετρητικού δείκτη στο άκρο του κοχλία και έτσι μπορούμε να διαβάσουμε εύκολα τις ενδείξεις της μέτρησης.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Κοχλίες ειδικού σχεδιασμού (Specialty Bolts)

Η LAMONS ως κορυφαίος κατασκευαστής μηχανικών προϊόντων για τις αγορές διύλισης, πετροχημικών και άλλων διαφόρων βιομηχανιών αναγνωρίζει τα επίπεδα ποιότητας και εξυπηρέτησης που χρειάζονται οι βιομηχανίες. Έχουν πάνω από 30 από τις πιο σύγχρονες μηχανές CNC που λειτουργούν από τους προγραμματιστές της για την παροχή υψηλής ποιότητας μηχανικά εξαρτήματα με το γρηγορότερο χρόνο απόκρισης στον κλάδο. Έτσι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κατασκευή ειδικών κατασκευών σε κοχλίες ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών.

 

ΣΥΝΗΘΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
   B7 (4140)    B-8 (304SS)
B-7M B-8M (316SS)
L-7 B-6C (347SS)
L-7M

GRADE 660
(A-286SS)

B16 B-8T (321SS)

Λιπαντικά Κοχλιών (Thread Lubricant)

O σωστός έλεγχος της τριβής είναι κρίσιμο κατά την εφαρμογή των κατάλληλων φορτίων στον κοχλία. Η σωστή και συνεπής φόρτηση του κοχλία είναι απαραίτητη για μια καλή συναρμογή. Τα λιπαντικά της Lamons θα ενισχύσoυν και θα εξασφαλίσουν την εύκολη και ομαλή συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των συνδέσεων. Με την πάροδο του χρόνου και με την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες και στοιχεία, τα λιπαντικά θα παραμείνουν άθικτα. Στην πραγματικότητα σε πολλές περιπτώσεις τα λιπαντικά αυτά μπορουν ακόμη και να βελτιώσουν και τις επιφάνειες της σύνδεσης.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ