Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.


Παρεμβύσματα Περμανίτη
 

        ΚΟΠΗ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΩΝ (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)


 

Τα παρεμβύσματα περμανίτη αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για στεγανοποίηση σε εφαρμογές μεσαίων πιέσεων (έως και 120 bar).
Ενδείκνυνται για χρήση σε δίκτυα ατμού, εναλλάκτες θερμότητας, ψυκτικά και γεωργικά μηχανήματα καθώς και για κινητήρες και εξατμίσεις.

 

Πολυάριθμοι και διαφορετικοί τύποι περμανιτών υπάρχουν διαθέσιμοι, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την κάθε σας ανάγκη εξατομικευμένα. Ο ατμός, τα καυσαέρια, τα ψυκτικά υγρά, τα λιπαντικά, τα χημικά αλλά και το νερό, είναι κάποιες από τις εφαρμογές για τις οποίες τα παρεμβύσματα περμανίτη αποτελούν την βέλτιστη λύση στεγανοποίησης.
Είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες (έως και 450 °C) και χρησιμοποιούνται επιτυχημένα στις εγκαταστάσεις Διυλιστηρίων, Ναυπηγείων, Μονάδων Παραγωγής Ενέργειας κ.ά.

 

Διατηρούμε απόθεμα σε παρεμβύσματα περμανίτη τυποποιημένων διαστάσεων (Raised Face και Full Face) και φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα κοπής παρεμβυσμάτων στη διάσταση και το σχήμα που θα μας καθορίσετε.
Η επιλογή του κατάλληλου τύπου υλικού γίνεται πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και άριστα εκπαιδευμένων τεχνικών μας.