Η Κ. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ – Β. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο.Ε. έχοντας εμπειρία χρόνων στον τομέα δραστηριότητάς της παρέχει πολλές ευκαιρίες για μια επιτυχημένη καριέρα. Η εταιρεία μας προσφέρει μια ποικιλία από θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ανάπτυξης για επαγγελματίες με διάφορα επίπεδα εμπειρίας και εκπαίδευσης. Ανακάλυψε τώρα τη δική σου ευκαιρία καριέρας.

Μια από τις κύριες ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία μας είναι η θέση του Πωλητή. Ο Πωλητής είναι υπεύθυνος για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες και για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Απαιτείται τεχνική γνώση και ικανότητες επικοινωνίας για να μπορεί να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα των προϊόντων στους πελάτες.

Η εταιρεία μας παρέχει ευκαιρίες στο χώρο της Παραγωγής και των Logistics. Αναζητούμε άτομα με ομαδικό πνεύμα που ενστερνίζονται τις κεντρικές αξίες της ασφάλειας, της ποιότητας και με προτεραιότητα πάντα την αφοσίωση στις ανάγκες του πελάτη.

Τέλος, αναζητούμε Μηχανολόγους Μηχανικούς με πάθος για τις νέες τεχνολογίες, ευέλικτα και δημιουργικά άτομα με νοοτροπία προσανατολισμένη στην επίλυση προβλημάτων, ιδίως όσον αφορά τη συνεισφορά τους σε ένα πιο αειφόρο βιομηχανικό μέλλον.

Είτε βρίσκεσαι στην αρχή της επαγγελματικής σου πορείας, είτε αναζητάς τρόπους να συνεχίσεις δυναμικά τη σταδιοδρομία σου, εξερεύνησε τώρα πως μπορείς να συνεργαστείς μαζί μας.