Η εταιρεία μας με 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο της βαριάς Βιομηχανίας έχει καταφέρει να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και ταυτόχρονα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιρειών στον χώρο των Κατασκευών, της Ενέργειας, των Καυσίμων, του Τσιμέντου, αλλά και της Μεταλλουργίας.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές, που μας εμπιστεύονται την διακίνηση των προϊόντων τους, έχουμε την δυνατότητα να υποστηρίζουμε τις εφαρμογές των κλάδων αυτών και όλα τα έργα υποδομής, με αναλώσιμα εξαιρετικής ποιότητας.

Δημιουργήσαμε εξειδικευμένες ομάδες στελεχών για τη βαριά βιομηχανία, με σκοπό να αποκτήσουμε επιπρόσθετη γνώση, να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα και ταυτόχρονα πολύτιμη τεχνογνωσία στους πελάτες μας.

Το τμήμα της Βιομηχανίας έχει σκοπό να εξυπηρετήσει και να προσφέρει λύσεις για τις πιο εξειδικευμένες και εξεζητημένες εφαρμογές, κατανοώντας την ανάγκη για διασφάλιση της ασφάλειας, της ποιότητας, τον εκσυγχρονισμό και την τήρηση των εκάστοτε προδιαγραφών.

Οι λύσεις αυτές μπορεί να αφορούν:

  • Κάποιο κρίσιμο σημείο που έχουμε διαχείριση προϊόντος, πχ. Μάνικες μεταφοράς καυσίμων/χημικών, διαστολικοί σύνδεσμοι, παρεμβύσματα και τσιμούχες για στεγανοποίηση,
  • Σημείο που αφορά κάποια κατασκευή πχ. έδρανα ολίσθησης, ράουλα.
  • Καθώς και low risk σημεία που όμως διασφαλίζουν την ορθή και ομαλή λειτουργία μιας μονάδας πχ. αντιολισθητικά δάπεδα, θερμομονωτικά κτλ.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιοπιστία και υποστήριξη στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας.

Οι Πελάτες Μας