Η ΚΜΜΒ, με έδρα στον Πειραιά, πρόσφατα ανέπτυξε εξειδικευμένο τμήμα για την εξυπηρέτηση και προμήθεια των Ναυτιλιακών και Ναυπηγικών εταιρειών, δίνοντας έμφαση σε προϊόντα στεγανοποίησης και θερμομόνωσης για κάθε σκάφος και πλοίο.

Οι κατάλογοί μας περιλαμβάνουν όλους τους τύπους περμανίτη χωρίς αμίαντο, προϊόντα γραφίτη, φυσικά και συνθετικά λάστιχα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή παρεμβυσμάτων σε οποιοδήποτε σχέδιο π.χ. παρεμβύσματα για ανθρωποθυρίδες (manhole gaskets).

Επίσης, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από σαλαμάστρες, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, μάνικες, ελαστικά προφίλ για παράθυρα και πόρτες καθώς και ελαστικά ρολά ηλεκτομόνωση με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Εμπορευόμαστε spiral wound gaskets και heat exchanger gaskets, μηχανολογικά πλαστικά όπως ράβδους και πλάκες από PTFE (Τεφλόν). Και επιπλέον, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε υφασμάτινους διαστολικούς συνδέσμους.

Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για θερμική μόνωση στη ναυτιλία με υλικά από κεραμικές ίνες (μη τοξικά και με μεγάλη αντοχή και με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά) και με custom made μονωτικά μαξιλάρια.

Σκοπός μας είναι η γρήγορη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας είναι κατηγοριοποιημένα ακολουθώντας τους κωδικούς IMPA που χρησιμοποιούνται στη ναυτιλία.