Κατασκευάζουμε παρεμβύσματα από κάθε είδους υλικό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές όλων των διεθνών προτύπων (DIN, EN, ASME, JIS). Επιπλέον παράγουμε κάθε μορφής μη τυποποιημένο παρέμβυσμα, σύμφωνα με τις διαστάσεις και το σχήμα που απαιτείται για την εκάστοτε εφαρμογή του πελάτη μας.

Για την παραγωγή επίπεδων παρεμβυσμάτων χρησιμοποιούμε εκκεντρικές πρέσες, μηχανές κοπής με κεφαλή κίνησης κλπ. Επιπροσθέτως οι επίπεδες φλάντζες μπορούν να κοπούν με τη χρήση μηχανημάτων κοπής CNC ή μηχανών water-jet, ανάλογα με το υλικό και το μέγεθος.

Παραδείγματα εφαρμογών: παρεμβύσματα για τη ναυτιλία, τη βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία, για ψυκτικά, βιομηχανικά και γεωργικά μηχανήματα, για εφαρμογές υδραυλικών, κλπ.

Υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή μη τυποποιημένων μεγεθών και μορφοτύπων. Η διαδικασία παραγωγής παρεμβυσμάτων με τα ειδικά μηχανήματα κοπής, εξασφαλίζει υψηλή ευελιξία. Είναι ιδανική για την ανάπτυξη πρωτοτύπων για δοκιμαστικούς σκοπούς και την κοπή ακριβείας εξαρτημάτων ή μεγάλων παρεμβυσμάτων καθώς και απλές ή πολύπλοκες 2D γεωμετρίες.

Ως δεδομένα χρειαζόμαστε αρχεία CAD, κατά προτίμηση DXF ή DWG, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να μετατραπούν στο πρόγραμμα CNC.
Μπορείτε επίσης να μας δώσετε δείγμα ή να μας ενημερώσετε για τις διαστάσεις.